Politiet advarer: Italiener sælger elendige jakkesæt til overpris

En veltalende italiensk mand sælger elendige jakkesæt alt for dyrt uden for østjyske butikker, lyder det fra politiet, der advarer mod svindelnummeret

Ifølge politiet har en veltalende italiener med en hvid Mercedes stået foran en butik i Tilst, hvor han har solgt jakkesæt af elendig kvalitet til overpris. Foto: Østjyllands Politi

En veltalende, velklædt og tilsyneladende velhavende italiener med en hvid Mercedes er torsdag blevet anmeldt til politiet for et svindelnummer. 

Ifølge politiet har manden med den hvide Mercedes stået uden for en butik i Tilst, hvor han har solgt jakkesæt af elendig kvalitet til overpris. 

- Han trick er, at han stiller sig ude foran butikker. Her siger han, at han lige er kommet fra modemesse og har nogle jakkesæt, han skal af med, inden han skal til Italien, og derfor giver han et godt tilbud, siger Jakob Christiansen, der er kommunikationsmedarbejder ved Østjyllands Politi.

Læs også Geografi-forvirring: Guns N' Roses melder sin ankomst til Samsø

Når kunderne får kigget nærmere på jakkesættene, så viser det sig, at de på ingen måde stammer fra en modemesse men i stedet er af nærmest plastiklignende kvalitet, fortæller politiet.

Det er den første anmeldelse, Østjyllands Politi har fået i den seneste tid, men den veltalende italiener er langt fra ukendt hos dem.

- Vi har oplevet ham på spil flere steder i Østjylland for nogle år siden. Vi går ud fra, at det er den samme, siger Jakob Christiansen. 

Læs også Pinlige idrætsforhold: - Modstanderne griner af vores bane

Østjyllands Politi advarer østjyderne mod at hoppe på svindelnummeret, hvis han skulle finde på at køre videre til andre steder, som han har gjort tidligere. 

- Det vigtigste er, at han ikke får held med sit foretagende, siger kommunikationsmedarbejderen. 

Ser man manden, må man meget gerne ringe til politiet på telefon 114.