Politiet advarer: Bilist kørte galt efter voldsom haglbyge

Der er her til aften glatte veje især på det sydlige Djursland, og politiet opfordrer bilisterne til at være ekstra opmærksom

Beredskabet med politi, brandvæsen og reddere har været til stede i forbindelse med uheldet på Djurslandmotorvejen. Foto: Øxenholt foto

Djursland er mandag aften blevet ramt af mindst en kraftig haglbyge, som har givet glatte veje. Østjyllands Politi advarer nu bilisterne efter et uheld på motorvejen.

- Vi har fået flere meldinger om glatte veje og en voldsom haglbyge, og på motorvejen ved Skødstrup ind mod Aarhus kørte en fører af en personbil galt på grund af det glatte føre, siger vagtchef hos Østjyllands Politi, Christian Riis, til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Tænd baglygterne: Tæt tåge skyld i flere uheld

Der var tale om et solouheld, hvor føreren påkørte et træ, der stod i vejkanten. 

Der er altså rigtig glat derude, og vi vil gerne advare bilisterne og opfordre til, at de er ekstra opmærksomme her til aften.

Christian Riis, Østjyllands Politi

Bilisten sad fastklemt, indtil folk fra brandvæsenet og reddere på stedet fik føreren ud. Ifølge politiet skulle personen ikke være kommet noget alvorligt til.

- Men der er altså rigtig glat derude, og vi vil gerne advare bilisterne og opfordre til, at de er ekstra opmærksomme her til aften, siger vagtchefen.

Der skulle være tale om glatføre især på den sydlige del af Djursland fra Kolind og ind mod ulykkesstedet.

00:29

Der ligger hagl langs vejene på Djursland, som videoen her viser. 

Luk video