Peter Degn: Det rører mig ikke at blive kaldt fed

Silkeborg IF-spilleren Peter Degn er vant til kække bemærkninger fra både modspillere og tilskuere. Men han er ligeglad.

Den 32-årige midtbanespiller har opbygget en stærk psyke, som er med til at ruste ham til ubehagelige tilråb fra tilskuerpladserne.

Flere fodboldfangrupper har de seneste år spekuleret på Peter Degns BMI, der - ifølge grupperne - ligger i toppen af, hvad der kan kaldes idealvægtig.

Den rutinerede Silkeborg-spiller med en fortid i AGF er dog efterhånden ligeglad. Han har lært at vende tilråbene til noget positivt.

- Der er ikke noget, som kan slå mig ud i dag. Det rører mig ikke, at jeg bliver kaldt fede svin på banen på grund af min vægt, og da AGF-fans for nogle år siden sang, at 'Degn triller til bageren', så tændte det mig bare endnu mere, siger Peter Degn til Midtjylland Avis.

- Jeg har en stærk psyke, men jeg var også i den hårde skole i AGF. For svarede man igen, så fik man en på hovedet, og da lærte man, at de ældste bestemte, og at de unge bar bolde og kegler. Det tror jeg er kommet mig meget til gode i min karriere.

TV 2 | ØSTJYLLAND sender mandag aften direkte fra Silkeborg IF's udekamp mod AGF. Se med fra klokken 19.30.