Par afsløret med stoffer

En kvinde fra Randers begik en brøler, da hun bad politiet låse sig ind i sin bil, som manden havde nøglen til.

Bilen flød nemlig med stoffer og stjålne nummerplader. Egentlig var parret med en veninde på tur fra Randers til København. Men det endte med et skænderi, der fik manden og veninden til at skride. Tilbage stod konen.

Og hun ville gerne hjem til Randers igen. Imidlertid havde manden smækket bildørene på bilen, hvor hendes taske med hendes pung lå.

Så kvinden bad politiet om at hjælpe hende med at få tasken - og begik dermed en solid brøler. Bilen var nemlig fyldt med stoffer. Affæren skete torsdag, hvor et par venlige betjente kom den nødstedte til undsætning.

De fik fat i en låsesmed, der kunne dirke bildøren op, så kvinden kunne overrækkes sin taske. Uheldigvis for kvinden fik de to betjente øje på en pose med et eller andet stof, der lå på handskehylden. Da de testede det, viste det sig at være 50-100 gram amfetamin.

Der lå også flere stjålne nummerplader. Og i kvindens taske viste der sig at være en pose med 100 gram hash. Det var nok til, at kvinden blev anholdt. Da hun var ved at blive gelejdet ind i politibilen, kom manden og veninden intetanende tilbage. Vreden var fordampet og de ville gerne finde hende igen. Det gjorde de, men ikke før de også var blevet anholdt for besiddelse af stofferne og de stjålne nummerplader. /ritzau/