Pædagoger fortsætter strejke

Også i næste uge vil daginstitutionerne i Randers, Århus og Favrskov være ramt af strejker. I Syddjurs genoptages arbejdet.

Småbørnsforældrene i Randers-området, i Århus og i den kommende Favrskov Kommune skal også i næste finde alternative pasningsmuligheder til deres børn.

På et fælles møde i Dronningborghallen har pædagogerne og pædagogmed- hjælperne i Ny Randers Kommune besluttet sig for at fortsætte deres strejke efter weekenden. Dermed er samtlige daginstitutioner lukket både mandag og tirsdag.

Det samme er tilfældet i Århus, hvor pædagogstrejken fortsætter til og med tirsdag. Her bliver det på et stormøde besluttet, om strejken skal fortsætte.

Også i Favrskov Kommune fortsætter pædagogerne deres arbejdsnedlæggelse i protest mod de kommunale besparelser. Indtil videre omfatter strejken dog kun mandag.

Modsat forholder det sig i Syddjurs Kommune, hvor samtlige vuggestuer og børnehaver var lukket i dag fredag. På et møde i Hornslethallen har et spinkelt flertal af kommunens pædagoger og pædagogmedhjælpere besluttet sig for at genoptage arbejdet mandag.