Overblik: Her er ulven set

Se her hvor ulvene er set

12/3-13

En ulv bliver spottet i Løvet i Brædstrup uden for Horsens, oplyser Horsens Kommune i en pressemeddelelse.

27/2-13

For anden gang i træk angriber en ulv fåreavler Sven Joensens får. Ifølge Miljøministeriet mister fåreavleren i alt 20 får til ulven i tre forskellige angreb.

25/2-13

Sven Joensen finder flere af sine får dræbt på en mark i Midtjylland - blot tre kilometer fra fotofælden, som fangede en ulv på et billede dagen forinden. Det blev senere bekræftet, at det var en ulv, som havde været på færde. Ulveangrebet koster 15 får.

24/2-13

En ulv bliver fanget af en fotofælde ved Harrild Hede, vest for Silkeborg.

10/2-13

Pernille Ammitzbøll fra Bryrup får et chok, da en ulv løber ud på vejen fra skoven på strækningen mellem Bryrup og Them. Der er dog ingen billeddokumentation.

19/12-12

Naturstyrelsen modtager et opkald fra Esben Smed, der mener at have set en ulv dagen forinden på vejen ved den nordjyske by Klitmøller. Claus Stephansen hævder også at have set dyret i den nordjyske by Vestervig, og han har formået at tage billeder, omend af ringe kvalitet.

31/12-12

Igen bliver en formodet ulv spottet. Denne gang tager Alice Durinck et billede af ulven, som løber forbi hendes hjem ved Lem nær Ringkøbing i Vestjylland.

November 2012

Et ulvelignende dyr bliver fundet død i Nationalpark Thy. I december bekræfter DNA-prøver af dyret, at der er tale om en ulv.

16/10-12

En gruppe nordjyske fuglekiggere støder på, hvad, de mener, ligner en ulv fra 500 meters afstand ved Nors sø ved Nationalpark Thy. Det lykkedes dem at tage billeder af ulven.

2009

Meldinger om, at en ulv er spottet i Sydjylland. Men den blev aldrig fotograferet.

1813

Den sidste danskfødte ulv blev ifølge Wikipedia skudt i 1813 ved Estvadgård nær Skive.