Østjylland slap nådigt fra blæsevejr: Samsø tættest på storm

Det blev kun den sydlige del af Jylland, der i aftes og i nat oplevede vindstød af stormstyrke. Østjylland slap med hård kuling

DMI havde onsdag aften og i nat varslet med hård vind og risiko for vindstød af stormstyrke i store dele af landet – inklusiv den sydlige del af Østjylland og Samsø. Helt så voldsomt gik det ikke.

- Vi afvarslede risikoen i løbet af eftermiddagen på Samsø og i området nord for Vejle. Lige syd for Samsø målte man op til 23 m/s, men på øen var der stadig et stykke op til vindstød af stormstyrke, siger den vagthavende hos DMI til TV2 ØSTJYLLAND torsdag morgen.

For at vindstød betegnes som af stormstyrke skal de være på mindst 25 m/s, og heller ikke i den sydligste del af regionen ved Horsens nåede vi så højt op.

- Her målte vi vindstød af 21 m/s, så der har været en knivskarp grænse fra den nordligste Fyn og gennem Jylland. Herunder har vi målt storm og set voldsomt vejr, siger den vagthavende.

Du kan se vejrudsigten fra onsdag aften her. 

Omkring midnat rykkede en kraftig regnbyge ind over området nær Vejle, Fredericia og Nordfyn, og det bragte også en stærk vind med sig. Men fronten bevægede sig aldrig længere nordpå.

Torsdag skulle ifølge prognoserne blive langt mere rolig i størstedelen af Danmark.

hest2

play Naturpark beskyldt for misrøgt af heste: Afviser alle anklager

politibil

Politiet uddeler bøder og lukker vandpibecafé i Brabrand

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_18e

Siv lever efter sin menstruationscyklus: - Jeg har fundet ud af, hvor vigtigt det er

IMG_9091

play Er der plads til flere borgere i Balle?

DSC_0062

Fakkeloptog mod coronarestriktioner slutter fredeligt

politibil

Politiet har fundet gerningsmand ved røveri i Kvickly