Østjyder køber møbler på nettet

Undersøgelse viser, at hver femte østjyde køber møbler på nettet

Det er ikke ligegyldigt, om man er bosat i Østjylland, på Fyn eller i København. I hvert fald ikke, når det gælder køb af produkter og andet på nettet.

Der er nemlig forskel på danskernes forbrugsmønstre, alt efter hvilken region de bor i.

Ifølge undersøgelsen er Østjylland den region, hvor den største andel af befolkningen foretrækker at købe boligprodukter på internettet. Det gælder for 20 procent af østjyderne.

For at finde det sted hvor der generelt bliver handlet mest på nettet, skal østjyderne kigger mod København. Det er også her, at den største andel af befolkningen køber take-away online. Hele 48 procent af københavnerne bestiller faktisk take-away på nettet hver eneste måned.

- Undersøgelsen afslører nogle overraskende forskelle i netforbruget. Danmark er et lille land, og man kunne forvente et mere ensartet forbrugsmønster på tværs af regionerne. Men der er en høj grad af variation i, hvad vi køber på nettet, og hvilke enheder vi bruger til indkøbene, siger koncernchef i Eniro Stefan Kercza i en pressemeddelelse.

Undersøgelsen om produktsøgning og produktkøb er gennemført i perioden fra den 26. september til 8. oktober 2014, og 2.009 personer har deltaget.