Opklaring af knallertdrab rykker nærmere

Alle fem involverede i trafikdrabet på en 15-årig dreng fra Harlev er nu afhørt. Alle skal stilles til ansvar, mener politiet.

Politiet i Østjylland har nu afhørt de fem personer, der var involveret i trafikdrabet på en 15-årig knallertelev.

Ulykken, der skete sidst i oktober, resulterede i, at de fem efterfølgende stak af fra ulykken. Efterforskning og efterlysninger i medierne gav langsomt resultat, da de implicerede ikke var meget for at melde sig hos politiet. Den sidste til at finde politigården var en 17-årig kvinde.

De fem er som nævnt nu alle afhørt, skriver jp.dk, og de skal alle stilles til ansvar for ulykken , lyder det fra Østjyllands Politi.

Det er nemlig ikke kun manden, som menes at have kørt bilen og som allerede sidder varetægtsfængslet, der har skyld i ulykken. For de fire andre stak af og efterlod dermed tilskadekomne på vejen.

- Det er vigtigt, for selvom de, der ikke har kørt bilen, ikke får de hårde straffe, så har de undladt at hjælpe de unge, der lå ude på kørebanen og var kommet til skade. De kunne jo ikke sige, om de var døde eller levende, og der skal man gå ud og yde førstehjælp. Det kan være livreddende førstehjælp eller bare at standse trafikken. De har i stedet haft travlt med at redde deres eget skind og løbe af sted, siger Lars Hougesen, kriminalassistent hos Østjyllands Politi, til avisen.