Operastjerne ankommet til Århus

Roberto Alagna og hans hustru Angela Gheorgihui optræder i Musikhuset i næste uge

En af verdens største operastjerner, tenoren Roberto Alagna, er kommet til Århus. Prøverne er i fuld gang og i næste uge står han sammen med sin hustru på scenen i Århus Musikhus i Den Jydske Operas opsætning af La Boheme. Forventningerne blandt parrets fans er skyhøje.

                                              - Jamen ham og hans kone er jo helt enestående. Jeg har haft billetten hængende i en glasramme over sengen i to år, fortæller operafan Dorthe Bech Nygaard til TV 2 / Østjylland.

Fruen Angela Gheorgihiu, der er mindst lige så stor en stjerne, kommer først sidst på ugen, så indtil videre må Roberto Alagna klarer sig uden sin bedre halvdel. The golden couple (det gyldne par red.) som de kaldes har i årevis rejst verden tynd og fyldt de mest betydningsfulde operahuse. På onsdag er det så Musikhuset - og det er i sig selv ret stort.

 - Det er meget stort indenfor opera-genren. Det kan sammenlignes med hvis Elizabeth Taylor og Richard Burton i '60erne var kommet for at spille på Århus Teater, fortæller journalist og operaekspert Karsten Bjørno fra Århus Stiftstidende. 

hest2

play Naturpark beskyldt for misrøgt af heste: Afviser alle anklager

Martin Damgaard

play Naboer vil hive politikere ud i virkeligheden: De skal vide, hvad de stemmer om

IKEA

play Derfor åbner IKEA ikke i morgen

Skærmbillede 2021-02-28 kl. 15.01.43

play Forpremiere: Ny serie følger familie, der har købt en hel zoo

politibil

Politiet uddeler bøder og lukker vandpibecafé i Brabrand

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_18e

Siv lever efter sin menstruationscyklus: - Jeg har fundet ud af, hvor vigtigt det er