Omkomne fra Ebeltoft identificeret

Fem unge fra Ebeltoft-ulykker er identificeret - flere familier endnu ikke underrettet.

Fem unge mennesker - to kvinder og tre mænd i alderen 19 til 26 år - mistede livet i nattens to voldsomme trafikulykker i Ebeltoft. De omkomne er fra Ebeltoft, Randers og Aalborg. Flere af de de pårørende har ikke kunnet underrettes om dødsfaldene, da de er på ferie i udlandet.

Ved den første ulykke sent i aftes omkom en 19-årig mand fra Ebeltoft, da han på motorcykel kørte ind i en firhjulstrækker på Øster Alle i Ebeltoft. Ved sammenstødet blev motorcyklens tank flænset op, og motorcyklen brød i brand. Den 19-årige var dræbt på stedet.

Den næste ulykke skete kl. tre om natten, da en personbil med seks unge af kørte ind i siden på en hyrevogn. Bilen med de seks unge kørte ad Vibæk Strandvej, da den af ukendte årsager påkørte hyrevognen, der holdt ved udkørslen fra Mimosavej.

Fire af passagererne i personbilen døde ved ulykken. Det drejer sig om to kvinder på 20 og 24 år fra Randers, en 25-årig mand fra Randers og en 26-årig mand fra Aalborg.

To andre passagerer i personbilen, en 26-årig og en 24-årig mand, overlevede ulykken. Den ene af dem blev alvorligt kvæstet, den anden slap med knubs.

Chaufføren i den hyrevogn, der blev påkørt, overlevede ulykken, men blev alvorligt kvæstet. Chaufføren er en 40-årig kvinde fra Ebeltoft.

Politiet formoder at høj hastighed kombineret med forkert dæktryk har været medvirkende årsager til ulykken.