Øget optimisme hos Mols-Linien

Opjusterer igen forventningerne til årsregnskab

Efter flere år med røde tal på bundlinjen ser 2014 ud til at blive året, hvor Mols-Linien kan præstere et overskud.

Rederiet skruer endnu engang op for forventningerne til årsregnskabet. Hvis alt går vel, håber rederiet at komme ud med et overskud på mellem 10 og 20 millioner kroner.

Det er 10 millioner mere end udmeldingen tilbage i august måned, hvor Mols-Linien håbede på mellem nul og 10 millioner kroner.

Den økonomiske udvikling afspejler blandt andet en fremgang i antallet af passagerer. I årets tre første kvartaler har 855.495 personbilsenheder kørt ombord på et af rederiets færger. Det er 9,8 procent flere end i samme periode sidste år.

- Ledelsen og medarbejderne har arbejdet hårdt på at vende udviklingen i Mols-Linien, og det er meget tilfredsstillende, at indsatsen nu tydeligt bærer frugt, siger bestyrelsesformand Frantz Palludan i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Den stærke fremgang i omsætning og trafiktal skal tilskrives en række faktorer: indsættelsen af topmoderne katamaranfærger, markant flere afgange, højt serviceniveau og et forbedret produktsortiment med mange forskellige billettyper, der tilgodeser kundernes behov.

Mols-Linien håber at runde omkring 1,1 millioner personbilsenheder, der har benyttet sig af færgerne, når året er omme.