Nye spor i skud-sag fra Silkeborg

Henvendelser fra byens borgere har givet politiet nye spor at arbejde med efter gårsdagens angreb på politistationen.

Politiet i Silkeborg har fået mange henvendelser fra borgere i forbindelse med beskydningen af politistationen natten til tirsdag. Det har givet nye spor.

- Vi har fået dejlig mange henvendelser fra borgerne i byen. Der har været mange sympatiopringninger, men der er også kommet nye oplysninger i sagen, siger Carsten Thostrup, kriminalinspektør ved Silkeborg Politi.

Silkeborg Politistation blev natten til tirsdag beskudt med syv skarpe skud, hvoraf fire ramte ind på vagthavenes kontor. Ingen af de fem betjente, der var på arbejde, befandt sig dog i rummet. Efter angrebet har politiet efterlyst vidner, der kan have set noget.

- Vi har fået masser af ting at arbejde med, og nogle af dem peger også i en bestemt retning, oplyser kriminalinspektøren.

Siden politistationen blev beskudt, har der været forhøjet beredskab på stationen både for at sikre betjentene mere ro i deres arbejde, men også for at give dem mere tryghed.

- Der har været flere på arbejde også nogle af dem, der var på arbejde i går. Det er vigtigt for dem, at de kommer i gang med arbejdet igen, selvom det har været en hård oplevelse, siger Carsten Thostrup.

I løbet af onsdagen vil der komme psykologhjælp udefra, hvor betjentene først sammen og senere individuelt vil have mulighed for at snakke episoden igennem. /ritzau/

LÆS OGSÅ:<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15297">Politiet skudsikrer vinduer (13/9-06)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15295">Politi-formand rystet over angreb (12/9-06)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15286">Affyrede skud mod politistation (12/9-06)</A></STRONG>