Ny træner glæder sig

Kommende AGF-træner Peter Sørensen ser frem til at stå i spidsen for de århusianske nedrykkere.

Peter Sørensen er 37 år og er i øjeblikket træner i FC Fredericia.

- Jeg glæder mig meget til den spændende udfordring, det er at blive cheftræner i AGF, som er en af landets mest traditionsrige klubber. Det er selvfølgelig derfor, jeg har takket ja til tilbuddet på trods af chancen for at rykke op med FC Fredericia, siger Peter Sørensen.

- Der ligger en stor udfordring i at føre AGF tilbage til Superligaen, og jeg betragter det som en af de mest interessante opgaver i dansk fodbold lige nu. Jeg er sikker på, at jeg kan bidrage med den erfaring, jeg tager med mig fra mit nuværende arbejde i Viasat Divisionen og ikke mindst fra min tid som aktiv spiller igennem 14 sæsoner. Det bliver ikke nogen nem opgave. Det kommer til at kræve masser af hårdt arbejde, struktur og engagement. Men det er en udfordring, som jeg glæder mig meget til at tage fat på sammen med spillerne og den øvrige stab omkring holdet, og jeg er sikker på, at vi i fællesskab kan løfte opgaven, siger Peter Sørensen.

Den 37-årige træner, der ud over FC Fredericia har trænererfaring fra Vejle Boldklub og den norske klub Ham-Kam, har stået øverst på AGF's liste i jagten på en ny cheftræner.