Ny sejr til Randers FC

Randers FC har for alvor bidt sig fast i landets bedste fodboldrække. Søndag blev Vejle besejret

De er begge oprykkere, men der er en verden til forskel på Randers og Vejles sæsonstart.

Randers er stadig med i Europa og har samlet solide point i Superligaen, mens Vejle er gået fra det ene nederlag til det andet. Forskellen blev pointeret, da Randers søndag slog Vejle 2-1 på Essex Park i Randers.

Hjemmeholdet ville, kunne og gjorde mere, mens Vejle mest af alt lignede et hold på gennemtræk i Superligaen.

Vejle spillede sig reelt ikke frem til noget før 19-årige Brian Nielsen i de døende minutter skabte spænding med en flot reducering. Forud var gået 90 minutter, hvor Randers var hurtigere i alle spillets facetter.

Efter 14 minutter var Issah Ahmed listet med frem til et hjørnespark og var hurtigst over en returbold fra Djiby Fall, som han bankede i nettet til stor begejstring for de 6.184 fremmødte.

Og Randers var også hurtigst ude af startblokken i anden halvleg, da Todor Yanchev efter syv minutter lidt heldigt fik bolden sendt mellem benene på Vejles keeper, Theis Rasmussen.

- Vi spillede ingen superkamp, men vi burde afgøre det i anden halvleg. Det blev lidt en nervepirrende kamp mellem to oprykkere, sagde en tilfreds Lars Olsen efter kampen.

- Forskellen på Randers nu og sidste gang, vi rykkede op, er, at vi tror på, at vi kan gøre en forskel hver gang vi går på banen. Vi rider på en bølge i øjeblikket, sagde Lars Olsen.