Ny modstander til Poulsen

Ny modstander til Kim Poulsen fundet i 11. time

Med kun to døgn til det store boksestævne i Aalborg Kongres & Kulturcenter får den østjyske bokser Kim Poulsen nu ny modstander.

Den nystartede professionelle danske boksestald Euro Event har været nødt til at skaffe nye modstandere til de to topnavne Kim Poulsen og Kasper Bruun.

De to letweltervægtere skulle begge have været i ringen mod boksere fra Tanzania, men problemer med at skaffe dansk visum til de to afrikanere har i 11. time spændt ben for de planer:

- Det er selvfølgelig utrolig ærgerligt, for kampene har været planlagt i rigtig lang tid, men behandling af visum-ansøgninger er desværre ikke noget, vi har indflydelse på. Sådan er professionel boksning også. Det er ikke første gang, der kommer ændringer i sidste øjeblik. Og det er sikkert heller ikke sidste gang, oplyser promotor Allan Back til TV2 | ØSTJYLLAND.

Boksere fra Georgien
I stedet glæder han sig over, at Euro Event har handlet hurtigt og allerede har skaffet nye stærke modstandere til Kasper Bruun og Kim Poulsen.

Begge får nu "fornøjelsen" af særdeles rutinerede boksere fra Georgien. Kasper Bruuns nye modstander bliver 26-årige Nugzar Margvelashvili,

Kim Poulsen skulle have bokset ti omgange mod Deo Njiku fra Tanzania. Hans nye georgiske modstander er Beka Sajaia.