Ny keeper på plads i Randers FC

Kronjyderne henter med øjeblikkelig virkning målmanden David Ousted i SAS Liga-klubben Sønderjyske.

Randers FC har i dag købt 25-årige David Ousted af SønderJyskE og tilknyttet ham på en tre-årig aftale. Samtidig har Sønderjyske købt reservemåldmand Nathan Coe af Randers FC.

- Jeg er meget glad for kontrakten med Randers FC - selvom SønderJyske blev bedre placeret end Randers FC i den netop afsluttede sæson, så føler jeg, at det er et skridt opad i karrieren og jeg glæder mig til de udfordringer, der kommer med min nye klub i såvel Superligaen som Europa League, siger David Ousted i en pressemeddelelse fra Randers FC.

Ifølge Randers FC's direktør, Jacob Nielsen, var David Ousted klubbens førsteprioritet som ny målmand.

- Han passer på alle måder til den profil, som vi ønsker som førstemålmand. Kompetencerne bliver understreget af at SønderJyske sidste sæson var blandt de hold, der lukkede færrest mål ind. Og efter konstruktive forhandlinger med både SønderJyske og spilleren selv, er vi glade for, at byde David velkommen til klubben, siger han.

Efter planen får David Ousted sin debut torsdag d. 1. juli. Mod hvem og hvor debutkampen spilles bliver afgjort når UEFA på mandag foretager lodtrækning til 1. kval. runde i Europa League. Tidligere har han bl.a. repræsenteret Brøndby og AB.