Nocko trækker i arbejdstøjet

Randers FC ser ingen problemer i at have den voldsdømte fodboldspiller Nocko Jokovic på holdet.

Den voldsdømte fodboldspiller Nocko Jokovic genoptog i går karrieren efter en ufrivillig pause. Den tidligere AGF og Silkeborg-spiller har på grund af sit omdømme haft mere end svært ved at finde en klub at spille for, men efter at have skrevet kontrakt med Randers FC kunne han i går for første gang trække i klubbens blå trøje.

1. divisionsklubben har tidligere profileret sig med, at den vil være forbillede for unge spillere. For bare to måneder siden var klubben med i en kampagne mod alkohol og narkotika, og det skete, fordi klubben ønskede at tage et socialt ansvar. Alligevel ser Randers FC ikke noget problem i at have en voldsdømt spiller på lønningslisten

- Alle kender Nockos fortid. Derfor har nogle klubber valgt at se bort fra ham, fordi de mener, at han var lidt besværlig. Men hos os er det fortid - vi ser i stedet fremad, siger træner Lars Olsen til TV 2 / Østjylland.

Heller ikke Randers FCs direktør, Jacob Nielsen, ser nogen problemer i, at Nocko Jokovic bliver et forbillede for byens yngste spillere:

- Nocko har udstået sin straf. Vi kan ganske enkelt ikke dømme ham resten af livet for det, der er sket.