Næstformand i Århus Taxa kørte ulovligt

Vognmanden kørte uden taxameter og blev fældet af egen kollega.

Næstformand i Århus Taxa, Peter Brunskov, har fået en trist sag på halsen.

Han har nu indrømmet at have kørt uden at slå taxameteret til og har nu trukket sig fra sit hverv.

Det skriver Århus Stiftstidende.

Desuden har han accepteret at betale en bod, som ordensudvalget i Århus Taxa har bestemt.

- Jeg synes, sagen har fundet en fornuftig løsning, der ligger på niveau med vognmandens handling. Vi har ikke belæg for at tro andet, end at der tale om den her ene sag. Men selvom, han synes, han ville gøre kunden en tjeneste, så var turen ulovlig siger direktør i Århus Taxa, Flemming Faaborg, der ikke ønsker at oplyse bodens størrelse.

Den nu forhenværende næstformand, Peter Brunskov, ønsker ikke selv at kommentere forløbet men henviser til bestyrelsesformand for Århus Taxa, Søren Hübertz Thomsen.

Formanden giver udtryk for, at han er ked af sagens udfald.

- Det er yderst beklageligt, for Peter Brunskov har været selskabet en god mand i rigtig mange år. Men det, han har gjort, er ikke foreneligt med tillidshvervet i bestyrelsen, der jo skal se til, at alle regler bliver overholdt, siger Søren Hübertz Thomsen, der vurderer sagen som et udslag af ubetænksomhed.

Peter Brunskov blev fældet af en af sine kollegaer, da han fornylig kørte en fast kunde i en frikørt hyrevogn. Kollegaen observerede blandt andet, at taxameteret i næstformandens bil ikke var slået til. Herefter anmeldte han forholdet til Århus Taxa for at få belyst sagen.