Næste kamp kan være Erik Rasmussens sidste

Erik Rasmussen erkender, at hans dage som træner i AGF meget vel kan være talte, hvis holdet taber mod HB Køge.

AGF-træner Erik Rasmussen erkender, at hans dage som træner i AGF meget vel kan være talte, hvis hans mandskab også taber søndagens kamp hjemme mod HB Køge. Det skriver Århus Stiftstidende.

- Nu tror jeg, at klubben generelt er meget glad for at have mig som træner. Men det er klart, at et nederlag til Køge vil sætte ledelsen under et gevaldigt pres. Og så kan det da godt være, at jeg risikerer en fyreseddel. Men som jeg har sagt det før, så er det jo en del af risikoen ved det her job, sagde Erik Rasmussen til Århus Stiftstidende efter holdets tredje nederlag i træk - 0-1 mod Brøndby.

Sportschef Brian Steen Nielsen afviste helt at snakke om risikoen for en fyring af cheftræneren.

- Erik skal slet ikke bruge sin tid på at spekulere på det spørgsmål, og da slet ikke bruge tid på at snakke med pressen om det. Alle omkring holdet skal bruge al deres energi på at fokusere på næste kamp, fastslår Brian Steen Nielsen overfor Århus Stiftstidende.

Han afslører, at AGF endnu ikke har nogen plan B klar i skuffen til det tilfælde, at AGF skulle rykke ud.

- Nej, det har vi ikke skænket én tanke. Og lige nu vil jeg ikke spilde tid på noget som helst andet end kampen mod Køge, siger han til Århus Stiftstidende.

<i>Kilde: Århus Stiftstidende</i>