Motorvej giver højere huspriser

Den kommende motorvej gennem Silkeborg vil øge huspriserne de fleste steder i byen.

Der er ingen grund til salgspanik hos husejerne i Silkeborg. Ifølge flere lokale ejendomsmæglere vil den kommende motorvej få de fleste ejendomme til at stige i værdi.

- Engang var motorvejen et fyord, men det er vendt 180 grader. Købere i dag vil gerne bo tæt på motorvejen. Vi har mange pendlere, så generelt vil vi ikke opleve et prisfald, siger Frank Lerche fra Ejendomsbureauet til avisen metroXpress.

- Det er klart, at lige klods op ad motorvejen har det en negativ indflydelse, men vi kan se, at en stor ny udstykning ved Buskelund er revet væk, selv om køberne ved, motorvejen kommer 300 meter derfra, siger han.

Samtlige otte mæglere fra Silkeborg, som metroXpress har ringet til, er enige om, at jo hurtigere Silkeborg får en motorvej, jo bedre er det for byens muligheder for at udvikle sig og dermed opnå højere huspriser på længere sigt.

LÆS OGSÅ:<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15812">2.000 protester mod motorvej (30/10-06)</A></STRONG>

<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15807">Vil have Fogh til Silkeborg (30/10-06)</A></STRONG><STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15800">Borgere til kamp mod motorvej (29/10-06)</A></STRONG>