Motelbyggeri i modvind

Trods påbud fra kommunen fortsætter omstridt motelbyggeri åbenbart i Ebeltoft.

Der er fortsat blæst om et motelbyggeri i de tidligere Frisenette-bygninger i Ebeltoft.

Det skriver Randers Amtsavis.

Kommunen har givet ejeren påbud om at standse byggeriet, og i januar greb politiet ind for at bremse arbejdet. Alligevel ser naboer tit håndværkere på stedet.

- Hvis motelbyggeriet i Ebeltoft fortsætter, er det helt utilstedeligt og lig med selvtægt. Men kommunen har overdraget sagen til politiet, og vi kan ikke dagligt overvåge motellet, understreger formand Carsten Bech Jensen (R) fra kommunens udvalg for natur, teknik og miljø.

Det er Niels Madsen og Ejendomsselskabet af 25/9-1992 ApS står bag aktiviteterne i de forhenværende Frisenette-bygninger på Godthåbsvej i udkanten af Ebeltoft.

Han afviser, at der sker noget ulovligt med byggeriet, selvom Randers Amtsavis skriver, at der er monteret nye vinduer i bygningens facade. Desuden skulle ydervæggene nu dække over 24 lejligheder, som er sluttet til den offentlige kloak.

- Det passer ikke. Vi har blandt andet malet og sat hegn op. Men ellers bruges bygningen som lager i forbindelse med andre af mine erhvervsaktiviteter, siger Niels Madsen.