Mols-Linien fjerner omstridt olietillæg

Fra i dag bliver det 100 kr. billigere at sejle fra Østjylland til Sjælland. Faldende oliepriser er årsag til, at omstridt tillæg falder bort.

Fra i dag er det 100 kr. billigere at sejle med Mols-Liniens hurtigfærger på ruterne Århus-Odden og Ebeltoft-Odden.

Prisfaldet sker, fordi Mols-Linien fjerner sit olietillæg, der siden juni har været lagt på billetpriserne på grund af de høje oliepriser.

Ifølge den administrerende direktør, Preben Wolff, er den seneste tids faldende oliepriser årsag til fjernelsen af tillægget, idet han venter, at oliepriserne fortsætter med at falde gennem efteråret.

Men allerede i forbindelse med offentliggørelsen af rederiets halvårsregnkab sagde Preben Wolff, at passagerne ikke har været klar til at betale et brændstoftillæg for at sejle med Mols-Linien.

- Passagerne er ikke klar til at betale tillægget. Nu er oliepriserne også faldet, siden vi indførte det, og derfor overvejer vi alvorligt at fjerne tillægget igen. Vi er overbeviste om, at kunderne vil vende tilbage igen, når vi får priserne ned på et ordentligt niveau. Jeg forventer, at tillægget vil falde væk inden for kort tid, sagde Preben Wolff dengang til RB-Børsen.