Molboer til kamp mod besparelser

Forældre til skolebørn på Syddjurs protesterede mod kommunens spareplaner ved at læse en molbohistorie op for borgmesteren.

Forældre til skolebørn i Syddjurs Kommune protesterede fredag morgen mod kommunens spareplaner.

Iført gammeldags molbotøj og bevæbnet med høtyve og river begav forældrene sig til rådhuset i Ebeltoft, hvor de mødtes med borgmesteren for den kommende Syddjurs Kommune, Vilfred Friborg Hansen (S).

En af forældrene læste herefter molbohistorien 'Storken i kornmarken' op for kommunens førstemand. Symbolikken i historien var ikke til at tage fejl af. I historien træder de klodsede molboer kornet på deres ejen mark ned - akkurat som politkerne efter forældrenes mening gør på børnene i øjeblikket.

Molbohistorien blev fortalt til Vilfred Friborg Hansen umiddelbart inden, kommunens politikere gik i gang med det afgørende budgetseminar, der skal afgøre, hvor der i sidste ende skal spares.

Følg udviklingen i udsendelserne på TV 2 | ØSTJYLLAND og på vores særlige hjemmeside - <STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/minisites.asp?SideId=1219">Aktioner mod besparelser</A></STRONG>