Midtjyllands Avis: Krabbe ny chefredaktør

Den nuværende kommunikationsdirektør i FC Midtjylland, Hans Krabbe, skifter fodbolden ud med avisbranchen

Der er tale om at vende tilbage til rødderne for Hans Krabbe, da han efter to år som direktør i FCM, nu igen sætter sig i chefredaktørstillingen på en lokalavis. Før tiden i fodboldklubben var han en årrække chefredaktør på Dagbladet Holstebro-Struer.

- For mig har det været en øjenåbner at bevæge sig væk fra kernen, som for mig var journalistikken og publicistrollen, for jeg kunne opdage, at det er her, hvor jeg hører til. Derfor vender jeg tilbage til avisbranchen nu, siger Hans Krabbe til tv2oj.dk.

Hans Krabbe kan ifølge ham selv se tilbage på to meget spændende og lærerige år i FC Midtjylland, hvor det er blevet til store oplevelse både på og uden for banen.

- Jeg efterlader en klub, der er stærkere end nogensinde. Både holdet og organisationen er blevet styrket markant, og i den proces har jeg blot været et lille tandhjul i det store maskineri. Derfor tror jeg nu også på, at klubben sagtens klarer sig uden mig,« forklarer Hans Krabbe.

Tæt på dagligdagen i byen

Han glæder sig til igen at være en væsentlig del af lokalbefolkningens hverdag, når han sammen med resten af staben hos Midtjyllands Avis skal levere historier til Silkeborg og omegn.

- For mig er avisen en af de stærkeste institutioner i lokalområdet, og den kan være med til at skabe en unik sammenhængskraft mellem borgerne. Det ser jeg frem til at blive en del af igen, ligesom jeg var det på Dagbladet Holstebro-Struer, fortæller Hans Krabbe.

Selv ser den kommende chefredaktør sig som midtjyde, og har da også allerede en klar fornemmelse af Silkeborg som by og avisens betydning.

- Jeg fornemmer, at området og min kommende arbejdsplads er åben og fri, så jeg kan være med til at sætte mit præg på dækningen. Det er en spændende udfordring, siger han.

Hans Krabbe tiltræder på Midtjyllands Avis 1. januar 2016.

Anne Sophie Nieman Jensen

Bekymret elevrådsformand: - Nogle sidder som zombier foran skærmen

Skærmbillede 2021-01-25 kl. 11.41.32

playLars købte sin afdøde svigersøns pølsevogn – nu svines den til

Mink

Milliardaftale om erstatning til minkavlere ventes mandag

Pøt Mølle Frijsenborg Slotskro 1

playKromand presset af flytninger – frygter for den første tid efter genåbning

Retten i Randers byret byretten domstol

Mand sendt på psykiatrisk afdeling efter overfald på to kvinder

blå blink politi politibil patrulje

19-årig forsøgte at stikke af fra bøde og brækkede buskontrollørs finger