Marta Tomac til SK Aarhus

Så er det officielt - den 19-årige kroatiske bagspiller, Marta Tomac skifter til SK Aarhus 1.juli på en 2-årig kontrakt.

Den kroatisk landsholdspiller kommer fra Trondheim i Norge, hvor hun er vokset op. Hun har kroatisk pas, da hendes forældre er kroater. De sidste 4 sæsoner har hun spillet for Selbu Il, som sluttede på 7.pladsen i den netop afviklede Gildeserie.

Marta Tomac sluttede som nummer 2 på den norske topscorer liste med 143 scoringer, med et gennemsnit på knap 7 mål pr. kamp.

- Jeg er virkelig meget lettet over Marta til sidst sagde ja til at spille for os. Vi har været i kontakt i lang tid, så det er bare skønt at hun besluttede sig til at komme til os, fortæller SK Aarhus-træner Morten Arvidsson.

- Jeg trængte til nye udfordringer og tidspunktet passede godt for et skifte, da jeg blev færdig på gymnasiet nu. Jeg har været glad for mine 4 år i Selbu, hvor jeg har fået mulighed for at udvikle mig. Nu glæder jeg mig til tiden i SK Aarhus og byen Århus; som passer mig perfekt lige nu i min karriere, hvor jeg stadig kan udvikle mig og studere, forklarer Marta Tomac om skiftet til Danmark.

Marta Tomac skal i gang med at læse økonomi efter sommerferien, men først skal en lang samling med det kroatiske ungdomslandshold og efterfølgende U-VM i Korea overstås. Det betyder også at Marta Tomac ikke kommer til Århus før til august, da U-VM slutter 31.juli.