Mangler spor i drabssager

Politiet savner gennembrud i mordsager

Efter mere end en måneds efterforskning mangler politiet endnu de store gennembrud i to østjyske drabssager fra henholdsvis Horsens og Skanderborg.

- De to sager er meget ens. De er ikke blevet opklaret hurtigt, og så begynder den lange efterforskning, men det er der ikke noget atypisk i det, siger Carsten Thostrup, der er efterforskningsleder ved Sydøstjyllands Politi, til TV 2 ØSTJYLLAND.

Midt i marts måned blev den 22-årige Ahmad Fouad Karimi fundet dræbt af knivstik i sin lejlighed på Hybenvej i Horsens.

- Vi har stadig efterforskning i gang, og der kommer stadig nye oplysninger i forbindelse med tekniske undersøgelser, men der er ikke kommet et gennembrud i forhold til det præcise mordtidspunkt, motiv eller gerningsmand. Men vi er langt fra på bar bund, siger Carsten Thostrup.

Nogenlunde den samme situation gør sig gældende i sagen om 48-årige Brian Christoffersen, der blev fundet dræbt i sin lejlighed på Poul La Cours Vej i Skanderborg i starten af april måned.

- Sagen minder meget om den anden, så vi er i gang med den lange og seje efterforskning, siger Carsten Thostrup.

Og det er helt normalt, at mordsager ikke bliver opklaret i løbet af de første døgn.

- Det er ganske normalt. De fleste er heldigvis opklaret hurtigt, men når de ikke er det, så er det normalt, at der går længere tid, som vi ser det i de her sager. Så vi fortsætter ufortrødent efterforskningen, siger Carsten Thostrup.

Politiet er stadig meget interesseret i at høre fra personer, som kan have oplysninger i sagerne.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.