Mange vil se Kevin Costner i Randers

Der var tryk på telefonerne, da Værket i Randers åbnede for billetsalget til filmstjernens koncert i februar. Se video med musik her.

Kevin Costner er bedst kendt som skuespiller. Til februar kommer den amerikanske filmstjerne imidlertid til Randers som musiker med sit band Kevin Costner & Modern West.

Og det er der tilsyneladende mange, som gerne vil opleve. På én time blev 800 af de i alt 1.000 billetter revet væk, oplyser musik- og teaterhuset Værket til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Det er første gang, 54-årige Kevin Costner skal spille i Danmark. Hans musik beskrives som en blanding af rock, western og country.

Du kan få en forsmag på Kevin Costners optræden i Randers nedenfor. Videoen er fra YouTube.

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JkrWxgRq3SU&hl=en_US&fs=1&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/JkrWxgRq3SU&hl=en_US&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>