Mand fundet kvalt i Århus Midtby

En 25-årig mand er sigtet for have kvalt den 50 årige Lars Jakob Odik. Men politiet mener, andre kan være gerningsmanden og efterlyser vidner.

Østjyllands politi i Århus efterlyser nu vidner til et drab, som er begået mod en mand, der i tirsdags blev fundet død.

Manden blev fundet i en lejlighed i Graven 29 i Århus Midtby. Først kunne politiets og retsmidicinernes undersøgelser ikke fastslå dødsårsagen. Derfor blev der i går lavet nye retsmedicinske undersøgelser og obduktion.

De har vist, at manden er blevet kvalt, og sagen efterforskes derfor som en drabssag. Dødstidspunkt ikke endeligt fastlagt, men perioden fra mandag den 26 kl. 1800 til findetidspunktet tirsdag kl. 13.22 er interessant for politiet.

Afdøde er den 50 årige Lars Jakob Odik, som boede alene i lejligheden. I lejligheden er der kommet en del personer, og der er blevet indtaget større mængder alkohol.

Politiet holder alle muligheder åbne for, hvor gerningsmanden skal findes, men hælder til en teori om, at gerningsmanden og dræbte har haft kendskab til hinanden.

Politiet opfordrer vidner, der har været i lejligheden Graven 29. 1. til at henvende sig til Østjyllands Politi/efterforskning Århus på tlf. 8731 1448. Politiet fremstiller kl. 13.30 en 25 årig mand, der i går kl. 14.00 blev anholdt og som er sigtet for manddrab. Fremstillingen i retten vil ske for lukkede døre.