Mads Jørgensen vil gerne væk

Drengen fra Djursland har ikke haft det let, siden han i sommer skiftede til den italienske serie A-klub Ancona

Da den 24-årige angrebsspiller fra Ryomgård, Mads Jørgensen, efter sommerferien skiftede til den italienske serie A-klub Ancona Calcio, så fremtiden lys ud for den sympatiske østjyde.

Den tidligere AGF- og Brøndby-spiller blev eksempelvis "belønnet" med trøje nummer 10, hvilket i sig selv er en cadeau.

I dag, et halvt år senere, kan Mads Jørgensen se tilbage på et halvår, hvor antallet af førsteholdskampe for Jørgensens vedkommende har været lig nul.

Og på det økonomiske plan er der lidt for langt mellem udbetalingerne. Således er det fire måneder siden, at den 24-årige angriber har fået løn i klubben.

- Indtil videre har det ikke været så heldigt hernede. Jeg har været skadet i tre måneder af sæsonen, og jeg synes jo selv, at jeg burde være blandt de 11 mand på banen. Men træneren er ikke enig, og det er jo ham, der bestemmer, fortæller Mads Jørgensen.

Den tidligere landsholdsspiller er mere end åben over for et klubskifte, når transfervinduet åbner i overmorgen. Planen om at søge nye græsgange kan virke fornuftig. Især i betragtning af at Ancona Calcio lige nu - efter 14. spillerunde - ligger på sidstepladsen med blot fire vundne point.

Se mere på klubbens hjemmeside.