Lover flere millioner til AGF

AGF's pegemand, Kurt Andersen, er klar til at skyde flere millioner i klubben - også selv om den rykker ned.

Superligaklubben AGF's pengemand, Kurt Andersen, erkender, at en århusiansk nedrykning vil koste omkring 10-12 millioner. De skal skaffes, og Kurt Andersen selv er klar med flere penge, siger han til Politiken mandag.

AGF's storaktionær var ikke selv til stede, da FC Midtjylland i går hamrede endnu et søm i AGF's nedrykningskiste. Men Andersen var fuldt orienteret om krisen i den århusianske fodbold- forretning, da Politiken fangede ham på telefonen i går og spurgte, hvad der skal ske, hvis klubben rykker ned.

- Tjah, hvad skal der ske? Der skal vel ikke ske så meget. Vi skal finde ud af, hvad det koster - det er sådan set rimelig nemt - og så skal vi se på, hvordan det bliver finansieret. Vi skal selvfølgelig tilbage hurtigst muligt, men lad os nu ikke tale så meget om det. Lad os lige se, hvordan det går i de næste tre kampe, og så må vi tage stilling derefter, siger Kurt Andersen til avisen.

LÆS OGSÅ:<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=13743">AGF skal bare overleve (26/3-2006)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=13742">Nyt nederlag til AGF (26/3-2006)</A></STRONG>