Linse: Går efter det naturlige

Kvinden med Skandinaviens største bryster siger, at hun går efter at hendes bryster ser naturlige ud

07:39

1 af 2

Linse Kesslers bryster ser for mange alt andet end naturlige ud. Men hun mener selv, at hun går efter det naturlige look.

- Jeg leder ikke efter det unaturlige. Jeg vil meget gerne have det ægte, hvor vi snakker hængebryster, der gynger, og meget gerne hænger for meget, så de skal hejses op i en kran. Det var det, jeg allerbedst kunne tænke mig, men det var det, jeg aldrig fik, siger Linse Kessler til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se: Fra A-skål til G-skål

Interviewet med Linse Kessler er kommet i stand fordi fem ud af seks plastikkirurgiske klinikker i Aarhus ser lige nu en tendens, hvor unge kvinder efterspørger et look, som ikke er naturligt. Det viser en rundringning som TV 2 | ØSTJYLLAND har foretaget.

Linse Kessler siger selv, at hun godt ved, at de mange operationer er noget ud over det sædvanlige.

Se: Vil have unaturlige bryster

- Det er jo ekstremt, det jeg har lavet. Det er meget ekstremt. Det er alt for stort til mig, men jeg elsker det, siger hun.

Du kan se hele interviewet med Linse Kessler i videoen over artiklen. Her kan du blandt andet høre hvad 'Linse Kessler-effekten' er, og du kan se TV 2 | ØSTJYLLANDS journalist få lov til at tage Linse på brysterne cirka seks minutter inde i klippet.