Liberal Alliance i Østjylland: Projektet bliver ikke ændret

Liberal Alliance i Østjylland ser ikke noget problem i, at de måske snart bliver et regeringsparti

01:51

Efter statsminister Lars Løkke Rasmussen i dag, lørdag, inviterede Det Konservative Folkeparti og Liberal Alliance til at blive en del af regeringen venter der nu nogle forhandlinger om, hvordan et sådan regeringssamarbejde kommer til at se ud.

I Østjylland ser Liberal Alliance dog ikke grund til at ændre noget på trods af, at Venstre nu inviterer i regeringen.

- Vi har i Liberal Alliance i lang tid været fuldstændig enige om, hvad det er for et projekt, vi har i gang, og det projekt bliver ikke ændret af, at jeg hører Lars Løkke holde en god tale, siger hovedbestyrelsesmedlem for Liberal Alliance i Østjyllands Storkreds, Linda Andrea.

Men Linda Andrea og Liberal Alliance ser ikke det som en hindring for, om de skal i regering eller ej.

- Jeg kan ikke se noget til hindring for, at vi ender i en regeringsdannelse. Så det afhænger af, hvad vores politiske ledere får forhandlet hjem af resultat, som er tilfredsstillende for os, som gør, at det bliver attraktivt for os at indtræde i en regering, siger Linda Andrea. 

Læs også Marc Perera: Ville være glad, hvis Naser Khader blev minister

Også hos den østjyske del af Det Konservative Folkeparti er man positive over for Lars Løkkes invitation.

- Hvis det bliver tydelig for Det Konservative Folkeparti, at indflydelsen er større i regeringen, hvis man kan dreje landet i en mere konservativ retning ved at være i regeringen end ved at være et parlamentarisk støtteparti, ja så er det jo det man skal gøre, siger gruppeformand for Konservative i Aarhus, Marc Perera Christensen.