Leon A.-aftale på plads

Nu skulle det være sikkert og vist: Eks-AGF'eren Leon Andreasen spiller i Bundesligaklubben Mainz resten af sæsonen.

Når Mainz den 27. januar tager fat på anden halvdel af Bundesligaen, bliver det med den tidligere AGF-spiller Leon Andreasen i truppen.

I denne sæson har den danske fodboldspiller kun været med i fire kampe for Werder Bremen, og det har tvunget ham væk fra Bremen og til det sydlige Tyskland, hvor han skal spille for Mainz på en lejeaftale i foreløbig resten af denne sæson.

- Jeg håber bare på noget mere spilletid, og det er der en god mulighed for. Jeg skal selvfølgelig kæmpe for min plads som alle andre, men det glæder jeg mig bare til. Det er det her, der skal til, for at få gang i karrieren igen, siger Leon Andreasen.

?

Den tidligere AGF'er spillede sidst for Werder i slutningen af oktober, hvor han var med til at vinde 6-1 over netop Mainz. Generelt er det blevet til langt færre minutter på banen end i Leon Andreasens første sæson hos Werder Bremen.

- Jeg har haft det fint i Werder og har udviklet mig meget, men alligevel var det ved at gå i stå. Holdet klarede dig godt, men det er ikke sjovt at sidde på bænken, siger 23-årige Leon Andreasen.

Inden han onsdag skrev under på lejeaftalen, havde han forhørt sig om klubben hos Mohamed Zidan i Werder Bremen. Den tidligere FC Midtjylland-spiller var i sidste forårssæson udlejet til Mainz med stor succes.

- Jeg fik kun godt at vide om klubben, og det betød meget for mig, for Mainz ligger langt væk fra venner og familie, siger Leon Andreasen, der foreløbig er lejet ud i et halvt år.

Hvis Mainz, der i øjeblikket ligger på sidstepladsen i Bundesligaen, overlever i Tysklands bedste række, så kan lejeaftalen forlænges med yderligere et år. Det kræver dog, at danskeren vælger den løsning. /ritzau/