Lekic på vej hjem til Danmark

Den tidligere Silkeborg-angriber Rajko Lekic er på vej til OB for at løse fynboernes angrebsproblem.

Meget tyder på, at den tidligere Silkeborg-bomber Rajko Lekic bliver en af de spillere, der skal løse superligaklubben OB's angrebsproblem.

- OB og Lekic er blevet enige om de personlige forhold. De to klubber forhandler på højtryk, men der er endnu ikke enighed om prisen, siger Rajko Lekic til Tipsbladet Midtuge.

Den tidligere Silkeborg-angriber blev i 2004 solgt til den spanske klub Xeres for tre millioner kroner på et tidspunkt, hvor han havde rigtig godt gang i målscoringen.

Han var netop blevet kåret til topscorer i 1. division, hvor han var kraftigt medvirkende til, at Silkeborg rykkede op, og i SAS Ligaen var han efter fire spillerunder noteret for fire træffere.

I Xeres har blandt andet en række skader forhindret den 25 årige dansker i at score med samme frekvens. /ritzau/

LÆS OGSÅ:<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=14858">Ny kontrakt til Silkeborg-spiller (24/7-06)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=14850">FCK sænkede Silkeborg (22/7-06)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=14823">SIF-træner hang med hovedet (20/7-06)Silkeborg kom skidt fra start (19/7-06)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=14801">Silkeborg-profil klar til premiere (17/7-06)</A></STRONG>