Lastbilchauffør stak af efter uheld

Bagenden af en personbil blev smadret, da kvinde bakkede ud fra sin indkørsel nær Hammel. Manden, der var årsag til uheldet, stak af.

Et ægtepar fra Bøstrup ved Hammel fik torsdag eftermiddag ødelagt deres bil af en flugtbilist - eller rettere en flugt-lastbilchauffør.

Da kvinden bakkede ud af indkørslen på Hammelvej, blev bagenden af parrets Mazda 626-personbil ramt af en lastbil uden anhænger.

Bagenden af personbilen blev fuldstændig smadret, men alligevel fortsatte chaufføren sin kørsel, som om intet var hændt.

Ifølge den kvindelige bilist, Bodil Sørensen, var der to gule lastbiler på vejen, da uheldet skete. Den første lastbil kørte uden om kvindens bil, mens den anden altså kørte ind i bagenden.

- Bilen holder hos en mekaniker nu. Men jeg tror ikke, at den kommer til at køre igen, siger Bodil Sørensens mand, Poul Erik Sørensen, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Efter uheldet sendte Østjyllands Politi en patruljevogn til stedet. Det er dog endnu ikke lykkedes at finde frem til den mand, der kørte lastbilen.