Lars Olsen bliver sæsonen ud

Lars Olsen fortsætter som træner i Randers FC resten af sæsonen. Også selv om hans kommende arbejdsgiver, OB, i går sagde farvel til sin cheftræner.

Lars Olsen bliver i trænersædet i fodboldklubben Randers FC sæsonen ud.

Mandag blev der ellers sat gang i spekulationerne om et snarlig skifte til den fynske klub OB. Det skete efter, at fynboernes cheftræner, Bruce Rioch, valgte at forlade klubben i utide.

Det er allerede besluttet, at Lars Olsen skal overtage trænerposten i OB fra sommerpausen. På grund af den pludselige afsked med Bruce Rioch blev der imidlertid sat gang i spekulationerne om, at hvorvidt Lars Olsens skifte til OB ville blive fremrykket.

Randers FC's direktør, Jacob Nielsen, afviser dog overfor TV 2 | ØSTJYLLAND, at kronjyderne har modtaget et tilbud fra OB. Han understreger samtidig, at kronjyderne har kontrakt med Lars Olsen frem til sommerpausen, og den aftale har klubben ikke tænkt sig at ændre på.

OB har midlertidigt forfremmet assistenttræner Michael Hemmingsen til cheftræner, og meget tyder dermed på, at han fortsætter som øverste ansvarlig for førsteholdstruppen resten af foråret.