Lange køer for at få nyt pas

Der er i øjeblikket ekstraordinært travlt hos Borgerservicebutikken i Randers. Folk står i kø op imod en time få at få nyt pas.

Mededarbejderne knokler så hurtigt de kan ved pasautomaterne, så alle kan få bestilt de pas, der er så vigtige, inden borgerne drager på sommerferie.

Desværre har der været så stor søgning på pasbestillingerne i den seneste tid, at der har været lange køer i Borgerservicebutikken på op imod 1 time i nogle tilfælde. Det har bevirket, at vi nogle dage allerede en halv time før normal lukketid har været nødsaget til ikke at lukke flere ind i butikken, som skulle bestille pas, skriver kommunen på sin hjemmeside.

Derfor opfordres borgerne til at komme i Borgerservicebutikken om formiddagen, da det er på dette tidspunkt, der er mindst travlt.

Randers Kommune arbejder på, at det i nærmeste fremtid blive muligt at bestille tid til pasbestilling via <a href="http://www.randers.dk" target="_blank">www.randers.dk</a>. På den måde bliver planlægningen af pasbestillinger lettere for både borgerne og medarbejderne, så eksempelvis småbørnsfamilier kan slippe for de lange, krævende ventetider.