Kvadrat vandt i finaleshow

Tekstilvirksomheden Kvadrat blev kåret til Østjyllands bedste arbejdsplads under TV 2 / ØSTJYLLAND's store finaleshow.

Tekstilvirksomheden Kvadrat i Ebeltoft blev under et show i Musikhuset i Århus torsdag aften kåret som vinder TV 2 / ØSTJYLLANDS's konkurrence Østjyllands Bedste Arbejdsplads.

- Kvadrat tænker ikke kun på tallet på bundlinien. Virksomheden er drevet af en glæde ved sine produkter, og den bekymrer sig om sine ansatte. På den måde får den tilfredse kunder og glade medarbejdere, og netop det giver i sidste ende en god økonomi, siger erhvervsmanden Lars Kolind, der er formand for dommerkomiteen i konkurrencen Østjyllands Bedste Arbejdsplads.

Lars Kolind og de øvrige dommere i TV 2 / ØSTJYLLAND's konkurrence valgte Kvadrat ud af et felt på i alt 170 østjyske arbejdspladser. Ti virksomheder var udvalgt til at deltage i finaleshowet i Musikhuset i Århus, men de fem dommere valgte i sidste ende den familiedrevne Ebeltoft-virksomhed som vinder.

Inden vinderen blev fundet, havde dommerne besøgt de ti virksomheder, der deltog i finaleshowet under overværelse af flere hundrede medarbejde. Og dommerne var ikke i tvivl om, at Kvadrat skiller sig ud:

- Man skal ikke være på virksomheden i mere end to minutter for at se, at det er et godt sted at være, siger Lars Kolind.

Andenpladsen i konkurrencen gik til Lokalcenter Viby i Århus, mens Kvickly i Odder blev tildelt en tredjeplads.