Kun de heldige får solen at se

Der er udsigt til rigtigt indendørsvejr denne lørdag, hvor skyer og blæst får fat i Østjylland

01:19

Lørdagen byder på byger og blæst, så husk regntøj og paraply.

Hvis du også går og drømmer lidt om solens varmende stråler og et køligt glas på terrassen, så er det altså med at vågne op fra den drøm. For virkeligheden er, at vejret lige nu er meget gråt-i-gråt.

Sådan bliver det også denne lørdag, hvor man ifølge vejrvært på TV2 Vejret, Per Christiansen, skal være meget heldig, hvis man skal nå at få et strejf af den østjyske sol.

Det bliver en lørdag til indendørs sysler og måske lidt VM i håndbold.

Per Christiansen, vejrvært, TV2 Vejret

- Det skyer til, og hvis det er tørvejr, når I drager udenfor, så husk alligevel at få regntøj og paraply med, lyder opfordringen fra Per Christiansen.

Hold godt fast i paraplyen

Et regnvejr passerer tværs over landet fra omkring middagstid, og temperaturerne vil ligge omkring 5-7 graders varme. Når regnvejret lakker mod enden ud på eftermiddagen rammer blæsten, så der er det med at holde godt fat i paraplyen, så den ikke blæser væk,

- Det bliver en lørdag til indendørs sysler og måske lidt VM i håndbold, lyder opfordringen fra vejrvært på TV2 Vejret, Per Christiansen.

De kommende dage fortsætter gråvejret det meste af tiden. Søndag og natten til mandag skal man tage sig i agt for kraftige vindstød, der kan gøre det til en udfordring at holde sig på cyklen.

Weekenden fortsætter søndag med vejr i samme genre, og det kommer formentlig til at blæse endnu mere i landsdelen. I løbet af søndagen og natten til mandag kan der endda komme kraftige vindstød.