Kuglestøder i krise

Skader har ødelagt Joachim B. Olsens forberedelser til OL, og århusianeren er bange for at blamere sig i Beijing.

Han skal være fanebærer for Danmark ved OL i Beijing i august, og der var forhåbninger om OL-medaljer i kuglestødning, men lige nu har Joachim B. Olsen mest af alt lyst til at gemme sig under dynen og vente på, at kalenderen siger september.

Skader har ødelagt forberedelserne og formen.

- Hvis ikke der havde været OL i år, så havde jeg for længst lukket og slukket for den her sæson. Men OL er noget specielt, og derfor kæmper jeg videre. Men det ser ikke godt ud, det må jeg indrømme. Jeg ved godt, at der er en stor risiko for, at jeg kommer til at ydmyge mig selv i Beijing, siger Joachim B. Olsen til Ekstra Bladet.

Den store østjyde har tidligere sikret Danmark en Ol-medalje, da han vandt bronze i Athen i 2004, men den form, der efter vinteren tegnede så lovende, er nu - med Olsens egne ord - noget rusten.

- Fysisk er det heller ikke helt godt, men det er dog nogenlunde, og jeg sætter min lid til, at der er syv uger, til jeg skal støde i Kina. Hvis de uger går problemfrit, så kan jeg måske støde langt. Men jeg tør helt ærligt ikke tænke mere end en time frem ad gangen lige nu, siger kuglestøderen.

OL i Beijing begynder den 8. august.

klik her