Kro serverer billige øl til børn

Eleverne fra 7. og 8. klasse på Langå Skole er inviteret til afslutningsfest på Diskotek Subway ved Langå Kro. Trækplastret er fadøl til 20 kroner. Skoleinspektøren er fortørnet

Skoleinspektøren på Langå Skole er rasende. Langå Kro har nemlig omdelt invitationer på skolen til eleverne fra 7. og 8. klasse. De inviteres til en afslutningsfest på kroen, hvor trækplastret er billige fadøl til 20 kroner.

- Det er grotesk, at de omdeler sådan noget på skolen. Jeg synes, at det er moralsk forkasteligt og det går stik imod vores arbejde med at få de unge til at få et ordentligt forhold til alkohol, siger skoleinspektør Arne Vang til TV 2 / ØSTJYLLAND.

Ejeren af Langå Kro, Flemming Kristensen, forklarer, at der er tale om en lukket fest, og at det derfor ikke er ulovligt at servere alkohol. Men han overvejer nu at aflyse festen eller udelukkende servere sodavand, hvis forældrene er utilfredse.

- Vi har tidligere holdt lukkede fester med børn under 18 år, hvor der blev serveret alkohol. Og der har ikke været nogen problemer. Men jeg vil ikke have nogle problemer med utilfredse forældre - så vil jeg hellere aflyse festen, siger Flemming Kristensen til TV 2 / ØSTJYLLAND.