Knivoverfald på 25-årig

Politiet leder efter to navngivne gerningsmænd efter groft overfald i Skanderborg i aftes. Offeret blev snittet i ansigtet af den ene gerningsmand, mens denanden holdt ham fast.

En 25-årig mand fra Brabrand blev snittet i arme, ører og overlæbe, da han af uvisse årsager kom i slagsmål i Skanderborg sent i aftes. Politiet leder efter to navngivne gerningsmænd til overfaldet.

Overfaldet på den 25-årige mand, der er af udenlandsk herkomst, fandt sted på Paul la Cours Vej i Skanderborg. Omstændighederne omkring slagsmålet er uvisse, men pludselig langede en af den 25-åriges landsmænd ud efter ham bevæbnet med en butterflykniv.

Den 25-årige havde fået nogle snitsår, da gerningsmanden tilkaldte en tredje person. Denne holdt offeret, mens den første gerningsmand gav offeret endnu et snitsår i overlæben. Så forlod gerningsmændene stedet.

Offeret måtte på sygehuset for at blive syet efter overfaldet. Hans oplysninger til politiet gør, at de leder efter to navngivne gerningsmænd - en 22-årig mand af udenlandsk herkomst og en 37-årig dansker. Begge gerningsmændene er fra Skanderborg.

hest2

play Naturpark beskyldt for misrøgt af heste: Afviser alle anklager

Martin Damgaard

play Naboer vil hive politikere ud i virkeligheden: De skal vide, hvad de stemmer om

IKEA

play Derfor åbner IKEA ikke i morgen

Skærmbillede 2021-02-28 kl. 15.01.43

play Forpremiere: Ny serie følger familie, der har købt en hel zoo

politibil

Politiet uddeler bøder og lukker vandpibecafé i Brabrand

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_18e

Siv lever efter sin menstruationscyklus: - Jeg har fundet ud af, hvor vigtigt det er