Kniv-røveri mod 7-Eleven

To gerningsmænd røvede i nat 7-Eleven-kiosken på Frederiks Allé i Århus med to køkkenknive.

Gerningsmændene løb ind i den døgnåbne 7-Eleven-kiosk på Frederiks Allé i Århus kort før kl. 3 i nat. Med to 25 cm. lange køkkenknive truede de sig til et endnu ukendt kontantbeløb, hvorefter de stak af til fods. Ingen kom noget til ved røveriet, og politiet undersøger stadig, om der skulle være vidner.

De to gerningsmænd beskrives begge som ca. 170 cm. høje. Den ene beskrives som ca. 20 gammel og arabisk af udseende. Han bar en sort hættetrøje med lyserød og pink påskrift, og havde mørke bukser og hvide sko. Han medbragte desuden en sort plasticpose.

Den anden gerningsmand beskrives som afrikansk af udseende. Han var iført en sort Goretex-jakke over en lysegrå hættetrøje, og havde en mørk maskering med røde farver. Dertil sorte bukser og sort-hvide sko. Med sig havde han en sort Hummel sportstaske.

Gerningsmændene stak efterfølgende af til fods af Ole Rømers Gade. Politiet har på nuværende tidspunkt ikke flere oplysning, men hører gerne, hvis der er nogen, der har set noget på telefon 87 31 14 48.