Knaldet 37 gange uden kørekort

22-årig mand er på mindre end to år blevet taget 37 gange i bil uden kørekort.

Imponeret, forundret, forarget.

Vælg selv.

I hvert fald er det lykkes en 22-årig mand at blive stoppet 37 gange uden kørekort uden de store konsekvenser på mindre end to år.

Det skriver Århus Stiftstidende.

I går måtte han så en tur i Landsretten - omend han ikke dukkede op.

Og der var samlet sammen til den helt store tur.

For udover bøderne på bilen, som løb op på 30.000 kr., så blev den 22-årige idømt fem måneders fængsel for sammen med to lidt ældre kammerater at øve for overgreb mod en politipatrulje på Klostertorv en nat i '06. Blandt andet blev en kvindelig politibetjent kaldt en »panserkælling, som man nok skulle få fat i en anden gang og smadre.« Desuden blev den 22-årige tiltalt for vold mod en tidligere kæreste, indbrud, tyveri, besiddelse af hash og narko til eget brug. Der var også trusler mod en overordnet politimand en aften i Rønde, hvor den 22-årige var blevet smidt ud fra et diskotek.

Retspraksis er, at fjerde dom for kørsel uden kørekort omfatter et ophold bag tremmer. Og reelt kunne den 22-årige allerede være nået dertil, hvis anklagemyndigheden havde været lidt hurtigere på aftrækkeren og ikke samlet en pulje på over 30 sager sammen, inden den kom for en dommer.