Karin Mortensen tæt på KIF Vejen

KIF Vejen vil meget gerne skrive kontrakt med målvogter Karin Mortensen fra SK Aarhus.

SK Aarhus risikerer at miste endnu en profil. Karin Mortensen forhandler i øjeblikket med KIF Vejen.

- Rent sportslig finder jeg det mere interessant at spille i KIF Vejen end i SK Aarhus. Klubben har en solid trup, der vil være med til at spille om medaljer i næste sæson, siger Karin Mortensen til TV2/ØSTJYLLAND.

I weekenden sikrede SK Aarhus sig med en sejr over Tvis Holstebro endnu en sæson i GuldBageren Ligaen, trods det kritiserer Karin Mortensen ledelsen i SK Aarhus.

- Det er som klubben bare tager for givet, at vi spillere også er der, når den nye sæson starter, udtaler Karin Mortensen til TV2/ØSTJYLLAND.

På spørgsmålet om hvad der kan få hende til at blive i SK Aarhus, svarer hun:

- Det ved jeg ikke.

Direktør i KIF Vejen Jens Boesen bekræfter, at klubben forhandler med Karin Mortensen.

- Vi mister Rikke Schmidt til næste sæson, og mangler derfor en ny målvogter. I den forbindelse er Karin Mortensen et interessant emne, siger Jens Boesen til TV2/ØSTJYLLAND.

Karin Mortensen mødes igen med KIF Vejen i næste uge, og vælger hun at skrive under på en aftale med klubben, bliver hun boende i Århus.

- Det er vigtigt for mig at gøre min uddannelse til fysioterapeut færdig. Jeg har brug for fleksibilitet i en eventuel aftale, siger Karin Mortensen.

Landholdsmålmanden har tidligere overvejet at stoppe på landsholdet på grund af den voldsomme uro i SK Aarhus, men nu melder hun sig klar til EM på hjemmebane i december i Århus.

- Jeg vil rigtig gerne have EM på hjemmebane med. Det kunne være dejligt, at sætte punktum samme sted som det hele startede, lyder det fra Karin Mortensen.