Karen Jespersen flytter for lynvalg

Venstres politiske es i Østjyllands Storkreds, Karen Jespersen, forbereder sig til lynvalg og flytter nu til Hinnerup.

Venstres Karen Jespersen tror så meget på, at statsminister Anders Fogh Rasmussen(V) udskriver valg, at hun nu flytter til Hinnerup for at kunne føre valgkamp.

- Jeg er så overbevist, som man nu kan være inden for politik, om at vi får et lynvalg. Derfor forventer jeg, at regeringen udskriver valget på torsdag, siger Karen Jespersen, som er Venstres spidskandidat i den nye Østjyllands Storkreds, til 24timer.

Den erfarne politiker forventer valget allerede tirsdag den 11. september, og derfor flytter hun nu midlertidigt til Hinnerup, så hun kan føre sin valgkamp i hele kredsen fra første færd.

Valgplakaterne er også trykt.

<B>Mødekalenderen fyldes</B>
De første valgrelaterede aktiviteter er allerede skrevet ind i Karen Jespersens kalender.

I denne uge skal hun blandt andet besøge foreningen Hjælp Voldsofre i Randers og værestedet for sindslidende Fountain House i Århus.

- Men vi er i fuld gang med at forberede flere møder, og jeg går da ud fra, at der bliver arrangeret debatmøder i den kommende tid. Endelig er det planen, at jeg så vidt muligt vil være til stede på gader og torve rundt om i de østjyske byer hver dag, fortæller spidskandidaten.