Kamphund skaber frygt i Tranbjerg

Kamphund angreb mand og skambed hund i boligforening i Tranbjerg. Hunden tilhører familie, der er blevet smidt ud af Gellerupparken.

En kamphund, der har angrebet en mand og skambidt en anden hund, har skabt frygt i en boligforening i Tranbjerg.

Kamphunden tilhører ifølge Nyhedsavisens oplysninger en familie, der tidligere er blevet smidt ud af Brabrand Boligforening, da en af sønnerne har begået alvorlig voldskriminalitet.

Ifølge boligforeningen skal hunden fjernes, hvis den er farlig.

- Det er op til vores jurist at vurdere, om den er farlig, men ifølge lejeloven må man ikke have en hund, der er til fare for andre, siger  forretningsfører i Al2bolig, Claus Poulsen, til avisen.

Episoden fandt sted fredag morgen, hvor en af boligforeningens beboere, Flemming Madsen, var ude for at lufte en schäferhund på Børupvej i Tranbjerg. Pludselig kom kamphunden løbende ned fra en bakke og bed sig fast i schäferens hals.

- Den sagde ikke en lyd, inden den angreb, men den bed sig fast, og jeg forsøgte at få den til at give slip ved at sparke den. Det fik den til at gå til angreb på mig i stedet, men heldigvis havde jeg et par kraftigt forede gummistøvler på, og dem kunne den ikke lide at bide i, fortæller Flemming Madsen til Nyhedsavisen.