Jysk-ansatte får ekstra i løn efter rekordår

Jysks butiksansatte får i snit 9.600 kroner i bonus efter koncernens nyeste milliardoverskud

9.600 kroner.

 

Så meget får den gennemsnitlige butiksansatte hos Jysk i bonus efter endnu et regnskab med kulsorte tal på bundlinjen.

 

Koncernen omsatte for 23,2 milliarder kroner i regnskabsåret 2015/16, og resultatet landede før skat og renter på mere end 3 milliarder kroner.

- Hos Jysk er vi sammen om at skabe de gode resultater, så medarbejderne skal også have del i overskuddet, når det går godt, forklarer Bo V. Andersen, landechef for Jysk Danmark, i en pressemeddelelse. 

- Det har altid været sådan i Jysk, at medarbejderne får bonus efter, hvor godt det går i den butik, hvor de arbejder. Helt konkret får medarbejderne i hver enkelt butik otte procent til deling af den ekstra omsætning, de har opnået sammenlignet med året før, tilføjer Bo V. Andersen. 

De ansatte får som sagt bonus efter, hvor godt det går i den butik, hvor de arbejder. Derfor kan der være forskel på, hvor stor checken er. Og nogle får en lang næse.

- Der er desværre enkelte butikker, hvor salget ikke voksede i seneste regnskabsår, og hvor der derfor ikke udbetales bonus. Omvendt er der andre butikker, hvor de ansatte får en stor bonus, siger Bo V. Andersen.

Bonus til Jysk-ansatte

Lars Larsen, bestyrelsesformand og ejer af Jysk, er godt tilfreds med regnskabet.

- Vores mål er, at Jysk skal vokse og tjene penge, og det har vi gjort. Derfor skal der også lyde en ros til vores dedikerede medarbejdere i hele verden. Det er deres arbejde, der gør, at vi endnu en gang kan præstere et rekordregnskab, siger han og udtrykker forventning om fortsat vækst:

- Jeg tror ikke, at e-handel nogensinde kommer til at gøre de fysiske butikker overflødige, og derfor skal Jysk fortsætte med at åbne cirka 100 nye butikker om året. 

storke storkepar storkeunger Enslev

playEfter unger døde: Nu får landsby ny storkerede

20200618-125749-L-1920x1280we

Østjysk politiker ånder lettet op: Klar til en ny start for samarbejdet med USA

Vindstød

Stormlavtryk i Nordsøen sender torsdag kraftigt blæst til hele Danmark

test corona covid-19

Mobile testcentre bruges alt for lidt, mener regeringen - indkalder kommuner til hastemøde

Jægergårdsgade

play Brand i Aarhus: Beboere blev evakueret

20210120-171659-2-1920x1283we

Biden er officielt præsident: Tidligere østjysk Trump-støtte er positiv