Jonas Kamper til Randers FC

Den tidligere Brøndby IF- og Armenia Bielefeld-spiller Jonas Kamper fortsætter karrieren i Randers FC på en 3-årig kontrakt.

Jonas Kamper glæder sig over skiftet til Randers FC.

- Jeg havde flere tilbud at tygge på, men tager man hele pakken med, både det sportslige og familiære, var det Randers FC, der passede bedst. Jeg har ikke haft meget spilletid på det seneste, men regner med at få den sportslige glæde tilbage i Randers FC og komme hjem i trygge rammer, siger Jonas Kamper.

Aftalen med Jonas Kamper er også noget, der passer ind i cheftræner Ove Christensens kram:

- Jeg har fulgt Jonas lige siden tiden på U/16-landsholdet og alle de andre ungdomslandshold samt ikke mindst mens han var i Brøndby. Så jeg er sikker på, at han kommer til Randers FC med den samme dejlige energi, fart og aggresivitet, der altid har kendetegnet ham som spiller og som passer godt ind i den måde, vi spiller fodbold på i Randers FC. Han er en meget professionel type med en god personlighed, så han vil passe godt i truppen, både som spiller og som menneske, siger Ove Christensen.

Randers FCs direktør Jacob Nielsen er på linie med cheftræneren og tilføjer:

- Jonas Kamper er en spiller, der kan dække flere offensive positioner, og derved vil han være med til at skærpe konkurrencen på flere pladser betragteligt, lyder det fra Jacob Nielsen.

Jonas Kamper tager allerede onsdag med sine nye holdkammerater til Schweiz til returopgøret i Europa League mod FC Lausanne-Sport. Dog ikke for at spille kvalifikationskampen, hertil når han ikke at blive spilleberettiget, men for allerede nu at indgå i teamet og ikke mindst deltage i onsdagens træning i Lausanne forud for torsdagens Europa League-kamp.

Jonas Kamper nåede 144 førsteholdskampe for Brøndby IF fra 2003 til 2006, mens det blev til i alt 86 kampe for Armenia Bielefeld i den tyske Bundesliga. Jonas Kamper har spillet en A-landskamp for Danmark, mens det er blevet til ikke færre end 93 ungdomslandskampe.